Contribuïdors
Previous Posts
- Pizzes a llivia
- maduixots marinats al te verd
- magret d'ànec amb salsa de gerds
- assortit de cremes i colors
- cronica sopar a casa la Mercè, 23 de març.
- foto oficial del sopar a al japonesa
- crònica del menjar a la japonesa 2.0
- crònica del menjar a la japonesa 1.0
- Paellador ciudad de vacaciones: la crònica
- Escrit d'intencions
2 Comments:
At 1:38 p. m., Carrusel feniciano said…
collons, he quedat extenuat de llegir-lo...
de totes maneres segur que després et quedes amb gana, on es posin uns bons gnocchi que s'aparti la resta!!
At 9:35 a. m., Raúl said…
Cullonins! Sembla l’índex de un llibre de receptes! El que no hem quadre es que diu quatre aperitius i son 5, o es que els 4 aperitius es un plat en si? jaja. A quant va sortir la barba a ca la Ruski?
Records culinaris! (Jo per aki Stuttgart estic una mica descobrint cuines del món preparades a lo principiant, però q te molt de cuina creativa!)
Publica un comentari a l'entrada
<< Home