assortit de cremes i colors
crema de remolatxa a la poma:
agafem un paquet de remolatxa ja cuita, la netejem i en rasquem la part de fora. Un cop neta, la tallem a trossos i la barrejem amb el iogur de poma. les proporcions son: per quatre persones, un paquet amb dues remolatxes tamany "dues pilotes de tenis", dos iogurs de poma. Ho passem tot per la batedora i ho guardem a la nevera. Ho podem decorar amb trossos de poma acida.
-es una alternativa als gazpatxos, però no passar-se amb la quantitat (com nosaltres) pq es una mica empalagos... pero original, aixo si!
crema de carbassa amb cruixent de bacon
sofregim un porro i després hi afegim els trossos de carbassa. una estona despres ho cobrim d'aigua amb una mica de sal i ho deixem bullir mitja horeta. Despres ho passem per la batedora. Abans de servir-ho hi afegim una mica de crema de llet, i per sobre uns trossets de bacon fregit (a mi m'agraden moolt torrats) i una mica de pebre. Les mides... a ull. la vam servir tebia per fer-ho diferent, pero es pot servir tant freda com ben calenta.
-el truc: de fet aquest truc va b amb totes les les cremes, pero ho vam fer en aquesta. en comptes de fer servir aigua, vam bullir-ho tot amb vichy ( aleshores no cal possar sal o possar-ne poca).
crema de carbassa amb formatge blau.
sofregim una ceba, el carbasso , ho cobrim amb aigua (hi afegim tb uns trossos de patata per allargar-ho una mica), i ho bullim tot una mitja horeta. A l'hora de batre-ho hi afegim uns trossos de formatge blau (o roquefort si teniu pressupost). A l'hora de servir-ho ho decorem amb una torradeta o una queli.
-jo crec que ens vam passar amb el formatge, pero vista l'acceptacio que va tenir aquesta crema... el meu goig en un pou!
En resum... son cremes de verdura com les de tota la vida, que admeten mil variacions, pero com estven presentades i batejades en plan luxe, doncs quedaven prou b. Si més no, la foto es prou maca...
agafem un paquet de remolatxa ja cuita, la netejem i en rasquem la part de fora. Un cop neta, la tallem a trossos i la barrejem amb el iogur de poma. les proporcions son: per quatre persones, un paquet amb dues remolatxes tamany "dues pilotes de tenis", dos iogurs de poma. Ho passem tot per la batedora i ho guardem a la nevera. Ho podem decorar amb trossos de poma acida.
-es una alternativa als gazpatxos, però no passar-se amb la quantitat (com nosaltres) pq es una mica empalagos... pero original, aixo si!
crema de carbassa amb cruixent de bacon
sofregim un porro i després hi afegim els trossos de carbassa. una estona despres ho cobrim d'aigua amb una mica de sal i ho deixem bullir mitja horeta. Despres ho passem per la batedora. Abans de servir-ho hi afegim una mica de crema de llet, i per sobre uns trossets de bacon fregit (a mi m'agraden moolt torrats) i una mica de pebre. Les mides... a ull. la vam servir tebia per fer-ho diferent, pero es pot servir tant freda com ben calenta.
-el truc: de fet aquest truc va b amb totes les les cremes, pero ho vam fer en aquesta. en comptes de fer servir aigua, vam bullir-ho tot amb vichy ( aleshores no cal possar sal o possar-ne poca).
crema de carbassa amb formatge blau.
sofregim una ceba, el carbasso , ho cobrim amb aigua (hi afegim tb uns trossos de patata per allargar-ho una mica), i ho bullim tot una mitja horeta. A l'hora de batre-ho hi afegim uns trossos de formatge blau (o roquefort si teniu pressupost). A l'hora de servir-ho ho decorem amb una torradeta o una queli.
-jo crec que ens vam passar amb el formatge, pero vista l'acceptacio que va tenir aquesta crema... el meu goig en un pou!
En resum... son cremes de verdura com les de tota la vida, que admeten mil variacions, pero com estven presentades i batejades en plan luxe, doncs quedaven prou b. Si més no, la foto es prou maca...
Etiquetes de comentaris: receptes
0 Comments:
Publica un comentari a l'entrada
<< Home