cuinarium

dimarts, de juliol 18, 2006

crònica del menjar a la japonesa 2.0



Yakisoba

comprar una bossa de yakisoba, q ja ve dividit en paquetets de fideus i paquetets de polvos magics

començar tb coent coses, per exemple porro, pastanaga, pebrot verd, carn (tb fineta) i molta molta col. anar coent sense por, mes q res pq la col es vagi reduint, q al començament sembla q no hi hagi d'entrar a la paella... quan el tema comença a estar controlat firar-hi els fideus, q si es disposa de microones es recomana posar-los-hi un moment, ja que ajuda a separar-los els uns dels altres ... un cop ja esta el tema una mica barrejat afegir-hi una mica d'aigua... posteriorment anar-hi posant els polvos gradualment barrejant q tot quedi d'un color fosquet, q es com ha de ser. I voila, ja tenim yakisoba de la bona.

crec q la yakisoba es una cosina germana del hiroshimayaki, una especie de truita emapandes q fan a hiroshima (b a tot japo, pero amb aquest nom) i que combinen molt be amb una salsa mescla de mayonesa i karashi, que pica una mica (b el karashi suelto pica mes enlla del que es imaginable, tipu wasabi, pero menys nasal)-- un dia d'aquests ho probare

en fi, si algu realment ho vol preparar q ho busqui per internet, i/o m'ho pregunti a mi, q ho preguntare a la machiko i respondre el q entengui :)