cuinarium

dissabte, de març 24, 2007

magret d'ànec amb salsa de gerds

Agafem un magret (per dues o tres persones), el netejem una mica i el coem amb el seu propi greix en una cassola. primer 7 minuts pel cantó del greix i despres una mica menys per l'altra banda. en teoria s'ha de fer poc, pero això va a gustos...
un cop fet, el retirem i el filetejem. tot seguit preparem la salsa a la mateixa cassola amb unes cullerades de confitura de gerds, un raig de crema de llet i una copeta de cava (vi d'oporto, vi blanc... el que es tingui). Afegim els filets del magret i que tot s'escalfi i s'acabi de fer.
no us deixeu el pa, que n'hi ha per sucar-hi!!!
Si us oblideu de la recepta, cap problema, potser la trobeu com a suggeriment a l'envàs del magret... pero que consti que ja ho teniem al cap de fer-ho aixi!!!

A falta de foto oficial... una de semblant que surt al google.


Etiquetes de comentaris: