cuinarium

dissabte, de març 24, 2007

cronica sopar a casa la Mercè, 23 de març.

Aquest cop va ser un sopar i vam fer el ple. 10 de 10.
La cosa va començar amb alguns experiments previs el cap de setmana abans i la recollida de la carbassa de l'hort d'uns amics de st pere (patrocina can biel)--menció a part mereixeria el transport d'aquesta hortalissa amb metro--.
El dia del sopar, els cuiners van quedar moooolt aviat, per ultimar les compres, possar-se mans a la feina i decidir d'una vegada que es feia per postres.

Finalment, el menú:

-assortit de cremes i colors
crema freda de remolatxa a la poma
crema tèbia de carbassa amb cruixent de bacon
crema calenta de carbassó amb formatge blau

-magret d'ànec amb salsa de gerds
-maduixots marinats al te verd

Finalment, es va procedira al traspas dels cullerots al Dani i al Pakito (amb la incorpoació d'un nou cullerot tamany xxl procedent de Maputo).


Aspectes destacats de la jornada:
-la mercè te 30 gots iguals.
-l'agustin prepara una llista de distribucio tecno-freak
-hi ha poques fotos pq tant la mercè com el marçal es van quedar sense piles a la camera
-el pakito va arribar tard, pero amb l'entrada triomfal realitzada, va recuperar tots els punts perduts.
-la frase de la nit (criteri purament subjectiu) "si no saps la diferència entre el plasma i el líquid ves a la dutxa a veure si veus la tele"
-alguns dels comensals es van endur un tros de carbassa de record

les fotos dels preparatius

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

  • At 8:48 a. m., Blogger Mikel Rius said…

    em trec el barret per la feina feta divendres i la de davant del teclat. Intentarem igualar-la...

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home